Ταξιαρχών 59, Κορυδαλλός

Έναρξη σχολικής χρονιάς με υγιή δόντια!

Έναρξη σχολικής χρονιάς με υγιή δόντια!

Ο Σεπτέμβρης έρχεται και μαζί του έρχεται και η έναρξη της σχολικής χρονιάς.
Μην στείλετε απροετοίμαστο το παιδάκι σας στο σχολείο.

Προστατέψτε τα δόντια του και την υγεία του πηγαίνοντάς το στον οδοντίατρο.Ο οδοντίατρος θα ελέγξει όλα του τα δοντάκια, θα σας ενημερώσει για τυχόν προβλήματα που υπάρχουν και θα πραγματοποιήσει καθαρισμό και φθορίωση των δοντιών.

Έναρξη σχολικής χρονιάς με υγιή δόντια!

Η κίνηση αυτή αποτελεί κλειδί στην υγεία της στοματικής κοιλότητας του παιδιού σας, αλλά και της γενικής υγείας του! Το παιδί σας θα έχει δυνατά και υγιή δόντια, δόντια ανθεκτικά που δεν θα χαλάνε εύκολα κι επομένως θα είναι χαρούμενο κι ευτυχισμένο!

Επιπλέον μπορείτε να προστατέψετε τους μόνιμους γομφίους (τραπεζίτες) του παιδιού σας πραγματοποιώντας στον οδοντίατρο προληπτικές εμφράξεις οπών-σχισμών.

Πρόκειται για λεπτές επικαλύψεις στους μόνιμους γομφίους (τραπεζίτες) του παιδιού. Τοποθετούνται εύκολα κι ανώδυνα, χωρίς αναισθησία, χωρίς τρόχισμα και προστατεύουν αποτελεσματικά το δόντι.

Με την τοποθέτησή τους μασητικά, μετατρέπεται αυτή η δύσκολη για να πλυθεί σωστά περιοχή των αυλάκων σε ρηχή και άρα, εφόσον το φαγητό δεν εγκλωβίζεται μέσα τους και με ένα απλό βούρτσισμα απομακρύνεται, και το δόντι του παιδιού μένει καθαρό και υγιές!

Έναρξη σχολικής χρονιάς με υγιή δόντια!

Έχει αποδειχθεί πως η στοματική και η σωματική υγεία είναι άρρηκτα συνδεδεμένες και εξαρτώμενες η μια από την άλλη!

Διατηρήστε την υγεία του παιδιού σας προλαμβάνοντας!

Η πρόληψη είναι ευκολότερη, οικονομικότερη και ανώδυνη!

Τηλεφωνήστε στον οδοντίατρό σας και προγραμματίστε το ραντεβού του παιδιού σας!

Προγραμματίζοντας κάθε έξι μήνες μια επίσκεψη στον οδοντίατρο διατηρείτε τα δόντια του παιδιού σας σε άριστη κατάσταση και με αυτόν τον τρόπο αποφεύγετε δυσάρεστες κι επώδυνες καταστάσεις όπως πόνους, πρηξίματα, κλάματα και ξενύχτια.

Η ποιότητα της ζωής μας είναι θέμα προτεραιοτήτων! Εσείς θέσατε τις δικές σας;

ΜΙΧΑΛΙΑΝΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ,
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ.
ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ – ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑ – ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΑ – ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΙΑ – ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΝΑΡΘΗΚΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Leave a comment