Ταξιαρχών 59, Κορυδαλλός

ΑΟΡΑΤΟ ΙΣΙΩΜΑ ΔΟΝΤΙΩΝ

                                       ΑΟΡΑΤΟ  ΙΣΙΩΜΑ ΔΟΝΤΙΩΝ

           ΑΟΡΑΤΟ  ΙΣΙΩΜΑ ΔΟΝΤΙΩΝ

H αόρατη μέθοδος για να ισιώσετε τα δόντια σας με διαφανείς νάρθηκες μπορεί να σας προσφέρει τα όμορφα ίσια δόντια που πάντα ονειρευόσασταν.

Λειτουργεί μέσω μιας σειράς αόρατων, αφαιρούμενων και άνετων ναρθηκών που κανείς δεν μπορεί να δει ότι φοράτε!  Έτσι μπορείτε να μιλάτε και να χαμογελάτε άνετα κατά τη διάρκεια της θεραπείας!

Γιατί το να επιλέξετε τους αόρατους νάρθηκες;

1) Είναι αόρατοι,επομένως κανείς δεν μπορεί να δει ότι φοράτε κάτι μέσα στο στόμα με σκοπό να ισιώσετε τα δόντια σας. Συνεπώς μπορείτε να χαμογελάτε και να μιλάτε άνετα κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

2) Είναι αφαιρούμενοι, έτσι μπορείτε να τρώτε και να πίνετε ό, τι θέλετε κατά τη διάρκεια της θεραπείας άνετα, απολαμβάνοντας το φαγητό σας, χωρίς περιορισμούς και χωρίς να γεμίζουν τα σιδεράκια σας με τροφές καθιστώντας γολγοθά το πλύσιμο των δοντιών.

3) Είναι άνετοι, γιατί δεν περιέχουν μεταλλικά ή συρμάτινα στοιχεία τα οποία θα μπορούσαν  να προκαλέσουν εκδορές στο στόμα σας κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

4) Οι αόρατοι νάρθηκες είναι ένα ορθοδοντικό σύστημα το οποίο σας επιτρέπει να δείτε το δικό σας εικονικό σχέδιο θεραπείας καθώς και το τελικό αποτέλεσμα πριν καν ξεκινήσετε την θεραπεία! Αυτό σημαίνει πως θα γνωρίζετε εκ των προτέρων πως θα φαίνονται τα δόντια σας μετά το τέλος της θεραπείας και αν θα σας αρέσει το αποτέλεσμα.

       

 

Τι είναι οι αόρατοι νάρθηκες;

  • Είναι ο αόρατος τρόπος για να ισιώσετε τα δόντια σας.
  • Το αόρατο ορθοδοντικό σύστημα χρησιμοποιεί μια σειρά διάφανων αφαιρούμενων ναρθηκών για να ισιώσει τα δόντια σας χωρίς μεταλλικά ή συρμάτινα μέρη.
  • Το αόρατο ορθοδοντικό σύστημα έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό στην κλινική έρευνα και στις οδοντιατρικές πρακτικές σε όλο τον κόσμο.

 Πώς λειτουργεί το αόρατο ορθοδοντικό σύστημα;

  •  Φοράτε κάθε σετ (άνω και κάτω δοντιών) αόρατων ναρθηκών ευθυγράμμισης για τουλάχιστον 2 εβδομάδες, αφαιρώντας τα μόνο για φαγητό και κατά την καθημερινή στοματική υγιεινή σας.
  •  Καθώς αντικαθιστάτε κάθε σετ ναρθηκών με το επόμενο της σειράς, τα δόντια σας θα μετακινούνται  σιγά-σιγά, εβδομάδα με εβδομάδα – μέχρι να ισιώσουν στην τελική θέση που έχει ορίσει ο ορθοδοντικός ή ο οδοντίατρος σας.
  • Θα επισκέπτεστε τον οδοντίατρό σας περίπου μία φορά κάθε 2-6 εβδομάδες για να βεβαιωθεί ότι η θεραπεία σας προχωρά όπως είχε προγραμματιστεί.
  • Ο χρόνος θεραπείας ποικίλλει ανάλογα με το πρόβλημα συνωστισμού που παρατηρείται στη στοματική σας κοιλότητα. Η τιμή της θεραπείας είναι ανάλογη του συνολικού αριθμού ναρθηκών που πρέπει να κατασκευαστούν προκειμένου να ισιώσουν τα δόντια σας, αριθμός ανάλογος και πάλι της σοβαρότητας του υπάρχοντος ορθοδοντικού προβλήματος.
  • Με την αόρατη ορθοδοντική είστε πλέον ικανοί να ισιώσετε τα δόντια σας ανεξαρτήτου ηλικίας ή επαγγέλματος και να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση καθώς χαμογελώντας θα αποκαλύπτονται τα όμορφα ευθυγραμμισμένα δόντια σας!

 

ΜΙΧΑΛΙΑΝΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

https://michalianoudentalclinic.com/

Leave a comment