Ταξιαρχών 59, Κορυδαλλός

Σοδοβολή

PROPHY JET

Η σοδοβολή των δοντιών με την τεχνολογία Prophy Jet είναι μια προηγμένη και σύγχρονη μέθοδος  που χρησιμοποιείται αμέσως μετά τον καθαρισμό τους  κι έχει ως στόχο την πλήρη και αποτελεσματική απομάκρυνση όλων των  εναποθέσεων από την επιφάνεια του σμάλτου των δοντιών προκειμένου να είναι και να δείχνουν καθαρά και γυαλιστερά.

Η σοδοβολή με το σύστημα γυαλίσματος Prophy Jet  χρησιμοποιεί σπρέι υπό πίεση σε συνδυασμό με ειδικά επεξεργασμένες σκόνες όξινου ανθρακικού νατρίου ή γλυκίνης  (σόδα). Διατίθεται σε ευχάριστη γεύση μέντας ή λεμόνι.

Το Prophy Jet καθαρίζει την πλάκα, τους λεκέδες και τις χρωστικές εναποθέσεις από τα δόντια και τα γυαλίζει. Αφαιρεί την οδοντική πλάκα, ενώ η σόδα δρα ως εξουδετερωτής οξέος κι ως ελαφρόπετρα για να καθαρίσει τους εξωγενείς λεκέδες που προκαλούνται από τρόφιμα, ποτά ή κάπνισμα.

 Πλεονεκτήματα του Prophy Jet

Τα πολλά πλεονεκτήματα του οδοντικού καθαρισμού με το Prophy Jet το καθιστούν μια προτιμώμενη επιλογή μεταξύ οδοντιάτρων και ασθενών. Το Prophy Jet είναι αποτελεσματικότερο από την  παραδοσιακή στίλβωση. Επιπλέον, δεν έχει δονήσεις που αποσπούν  την προσοχή και είναι μια πιο αθόρυβη συσκευή. Επίσης αφήνει μια ευχάριστη γεύση.

 Πρόσθετες χρήσεις

Εκτός από τη χρήση στους  τακτικούς καθαρισμούς των δοντιών, το Prophy Jet μπορεί να συνιστάται  προτού ο οδοντίατρος πραγματοποιήσει συγκόλληση κάποιας προσθετικής εργασίας στο στόμα σας. Η εξάλειψη της οδοντικής πλάκας και των εναποθέσεων από τα δόντια θα μειώσει τον κίνδυνο ανάπτυξης βακτηρίων κάτω από τη σύνθετη ρητίνη ή τις στεφάνες.

Επιπλέον είναι απόλυτα χρήσιμο στην απομάκρυνση των επιφανειακών λεκέδων πριν από τη διαδικασία λεύκανσης δοντιών. Καθαρίζοντας αποτελεσματικά την επιφάνεια του σμάλτου των δοντιών θα μπορέσουμε να παρατηρήσουμε καλύτερα το φυσικό χρώμα των δοντιών και θα πετύχουμε ικανοποιητικότερα  αποτελέσματα από τη λεύκανσή τους.

Το Prophy Jet δεν χρησιμοποιείται μόνο για τον καθαρισμό των δοντιών, αλλά και για τον αποτελεσματικό καθαρισμό των προσθετικών  μηχανισμών. Οδοντοστοιχίες ολικές και μερικές, προορθοδοντικοί μηχανισμοί αλλά και άλλα προσθετικά ένθετα συσσωρεύουν λεκέδες με την πάροδο του χρόνου. Μπορούμε μ’ έναν ενδελεχή καθαρισμό της πρόθεσης να αποκαταστήσουμε την λάμψη και την καθαριότητά  της.

 

MΙΧΑΛΙΑΝΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

https://michalianoudentalclinic.com