Ταξιαρχών 59, Κορυδαλλός

Λεύκανση Δοντιών

Λεύκανση Δοντιών

Αξίζει να κάνω Λεύκανση Δοντιών;

Σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Αισθητικής Οδοντιατρικής, περισσότεροι από το ένα τρίτο των ανθρώπων ανησυχούν για την εμφάνιση των δοντιών τους, σχεδόν το 20% κρύβουν τα δόντια τους στις φωτογραφίες και πάνω από το 70% των ενηλίκων πιστεύουν ότι ένα μη ελκυστικό χαμόγελο θα βλάψει τις πιθανότητές τους για μια επιτυχημένη καριέρα!

Το χαμόγελό μας αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος της πρώτης εντύπωσης που δίνουμε σε μια πρώτη συνάντηση. Επομένως είναι απόλυτα φυσικό οι άνθρωποι να προσπαθούν να εξασφαλίσουν υγιή και λευκά δόντια!

Οι σύγχρονες τεχνικές λεύκανσης, επιτρέπουν τον καθαρισμό των δοντιών από χρωστικές αλλοιώσεις που προκαλούνται λόγω γήρανσης, καφέ, τσαγιού, τσιγάρου και φαγητών. Εάν θέλετε να τα κάνετε πιο φωτεινά και πιο λευκά, πρέπει να το κάνετε με ασφάλεια. Υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε αυτήν που ταιριάζει σε εσάς καλύτερα, πάντα με την βοήθεια του οδοντιάτρου!

Επισκεφτείτε τον οδοντίατρο για τις θεραπείες λεύκανσης και μην δοκιμάζετε προϊόντα λευκαντικής στο σπίτι, κι αυτό γιατί θα μπορούσαν να υπάρξουν κάποιες παρενέργειες από την λεύκανση δοντιών, τόσο αν δεν είναι το υλικό ασφαλές και εγκεκριμένο, όπως και αν δεν γνωρίζετε την ακριβή διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε.

Επιπλέον προβλήματα στη στοματική σας κοιλότητα μπορεί να απαγορεύουν γενικότερα την λεύκανση ή κάποια μέθοδο λεύκανσης, λεπτομέρειες που μόνον ο οδοντίατρος μπορεί να γνωρίζει.

Λεύκανση Δοντιών
ΝΑΙ! ΑΞΙΖΕΙ! ΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ! ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΠΛΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΡΥΒΕΙΣ;

 

Λεύκανση Δοντιών2

Υπάρχουν τρείς γενικές κατηγορίες μεθόδων λεύκανσης, οι οποίες είναι:

1. Επαγγελματική λεύκανση δοντιών στο οδοντιατρείο

2. Λεύκανση δοντιών στο σπίτι μέσω του οδοντιάτρου σας

3. Λευκαντικά προϊόντα εμπορίου

Λεύκανση Δοντιών3

Μπορείτε να επιλέξετε μια συγκεκριμένη μέθοδο λεύκανσης δοντιών με βάση έναν ή περισσότερους παράγοντες, όπως:

 1) το είδος και την αιτία του αποχρωματισμού που έχετε

 2) το κόστος της θεραπείας

 3) τη μέθοδο θεραπείας

 4) την ηλικία σας (αυτό αφορά τα παιδιά)

 5) το οδοντιατρικό ιστορικό σας, συμπεριλαμβανομένων των σφραγισμάτων και των θηκών

Είναι χρήσιμο να συζητήσετε τις μεθόδους λεύκανσης με τον οδοντίατρό σας προτού δοκιμάσετε μία. Ο οδοντίατρός σας μπορεί να συστήσει ένα πρόγραμμα θεραπείας που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας. Θα συζητήσετε πιθανότατα μερικές διαφορετικές προσεγγίσεις για τη λεύκανση δοντιών.

Λεύκανση Δοντιών4
Λεύκανση Δοντιών5

Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ των διαφόρων τύπων λεύκανσης των δοντιών που υπάρχουν;

 

 Μια διαδικασία λεύκανσης για δόντια αφορά την αφαίρεση των λεκέδων από την επιφάνεια του δοντιού. Τα λευκαντικά αυτά υλικά είναι επιφανειακά καθαριστικά που μπορούν να βρεθούν σε  οδοντόκρεμες και στοματικά διαλύματα. Δεν έχει διάρκεια και πρέπει να επαναλαμβάνεται καθημερινά με κίνδυνο καταστροφής του σμάλτου των δοντιών μας σε παρατεταμένη ή και χρόνια χρήση. 

Η ουσιαστική λεύκανση δοντιών αναφέρεται σε δραστικά συστατικά που περιέχουν τα λευκαντικά που χρησιμοποιούνται συχνότερα στις διεργασίες λεύκανσης των δοντιών στο οδοντιατρείο. Η θεραπεία με αυτή την μέθοδο θα σας προσφέρει με ασφαλή τρόπο λευκά δόντια για πολλά χρόνια!

Θέλετε να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα για την λεύκανση των δοντιών σας;

Χαρίστε μας το email σας, για ένα λευκότερο χαμόγελο!

 Αν σας ενδιαφέρει να βελτιώσετε το χαμόγελό σας, ας δούμε τις επιλογές

1. Επαγγελματική λεύκανση δοντιών στο Οδοντιατρείο

Λεύκανση Δοντιών6

Η λεύκανση  δοντιών σας στο οδοντιατρείο παρέχει λεύκανση υψηλής ποιότητας για την επίτευξη ασφαλών, αξιόπιστων αποτελεσμάτων λεύκανσης χωρίς κίνδυνο παρενεργειών, ατυχημάτων και εγκαυμάτων. Η διαδικασία χρησιμοποιεί λευκαντικά με υψηλότερη συγκέντρωση και παρέχεται αποκλειστικά βάσει νομοθεσίας από τον οδοντίατρο.

Η λεύκανση που γίνεται στο οδοντιατρείο, έχει ως αποτέλεσμα λευκά δόντια σε σύντομο χρονικό διάστημα συνολικά. Το κόστος της επαγγελματικής λεύκανσης είναι υψηλότερο από τα συστήματα λευκαντικής που κυκλοφορούν στο εμπόριο για το σπίτι, ωστόσο η διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής και τα αποτελέσματα εγγυημένα και μεγάλης διάρκειας.

Ο οδοντίατρός σας κατανοεί πόσο σημαντικό είναι να σας παρέχει ασφαλή κι αποτελεσματική διαδικασία λεύκανσης με μακροχρόνια διάρκεια.

Μια θεραπεία λεύκανσης στο οδοντιατρείο δίνει αποτελέσματα άμεσα. Με μια συνεδρία της μίας ώρα θεραπείας ή το πολύ δύο επισκέψεις είναι αρκετό για να λευκάνουν τα δόντια σας.

Ο οδοντίατρός σας μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή φωτός όταν εφαρμόζει το προϊόν λεύκανσης στα δόντια σας για να επιταχύνει τη διαδικασία, αλλά αυτή η πρόσθετη μέθοδος δεν αποδείχθηκε πάντοτε αποτελεσματική.

Λεύκανση Δοντιών7
Λεύκανση Δοντιών8
Λεύκανση Δοντιών9

2. Λεύκανση δοντιών στο σπίτι μέσω του οδοντιάτρου

Λεύκανση Δοντιών12

Η λεύκανση στο σπίτι περιέχει χαμηλότερες συγκεντρώσεις λευκαντικών παραγόντων, ωστόσο με ένα κιτ λεύκανσης στο σπίτι από τον οδοντίατρό σας, τα αποτελέσματα μπορούν να είναι εντυπωσιακά και να προσφέρουν την ικανοποίηση ενός λευκού, λαμπερού και φωτεινού χαμόγελου, πάντα υπό την ασφάλεια και σιγουριά που σας προσφέρει το γεγονός ότι η διαδικασία καθορίζεται και καθοδηγείται από τον οδοντίατρό σας.

Το υλικό απορροφάται από τα δόντια μας και τα λευκαίνει χωρίς να παραβιάζει την φύση τους. Σε μερικούς ανθρώπους, μπορεί να παρατηρηθεί παροδικά αυξημένη ευαισθησία των δοντιών στο κρύο και στο ζεστό.

Λεύκανση Δοντιών13
Λεύκανση Δοντιών14

3. ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

Λεύκανση Δοντιών16

Υπάρχει πάντα και η εναλλακτική του να αγοράσετε προϊόντα λεύκανσης από το εμπόριο για να βοηθήσετε τα λεκιασμένα δόντια σας. Σε αντίθεση με τα προϊόντα που χορηγούνται από έναν οδοντίατρο, τα προϊόντα αυτά μπορεί να μην λειτουργούν τόσο αποτελεσματικά ή μπορεί να χρειαστούν περισσότερο χρόνο για να λευκάνουν τα δόντια σας.

Οι οδοντόκρεμες λεύκανσης δρουν στην επιφάνεια των δοντιών σας με μια ποικιλία ουσιών, συμπεριλαμβανομένων των λειαντικών και των χημικών. Μπορεί να χρειαστεί αρκετός χρόνος προκειμένου να δείτε αποτέλεσμα, αλλά και πάλι η λεύκανση είναι επιφανειακή καθώς το χημικό απομακρύνει τις χρωστικές από την επιφάνεια των δοντιών σας και τα κάνουν να φαίνονται πιο λευκά.

 

Λεύκανση Δοντιών17

ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΜΕ ΜΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Ή ΜΕΘΟΔΟΥΣ

Ενώ η λεύκανση δοντιών θεωρείται ασφαλής θεραπεία, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ορισμένες παρενέργειες από τις θεραπείες. Τα προϊόντα που μπορείτε να αγοράσετε στο εμπόριο συχνά αποφεύγουν να δηλώσουν τις ακριβείς χημικές ουσίες που περιέχουν, γι ‘αυτό είναι πολύ δύσκολο να εκτιμηθεί η ασφάλειά τους. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να βλάψετε τα δόντια σας αν χρησιμοποιείτε μεθόδους λεύκανσης χωρίς να συμβουλευτείτε πρώτα έναν οδοντίατρο ή αν εμπιστεύεστε την λεύκανση των δοντιών σας σε επαγγελματίες που δεν είναι ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ! Για αυτόν τον λόγο και η νομοθεσία ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ την θεραπεία λεύκανσης σε επαγγελματίες που ΔΕΝ ανήκουν στους οδοντιατρικούς συλλόγους!

 Τα προϊόντα του εμπορίου νομίζουμε πως μας συμφέρουν περισσότερο καθώς κοστίζουν λιγότερο από την επαγγελματική λεύκανση στο ιατρείο του οδοντιάτρου, αλλά τα αποτελέσματά τους τείνουν να διαρκούν πολύ λίγο. Έτσι υποχρεωνόμαστε να τα αγοράζουμε επαναλαμβανόμενα και στο τέλος, αφενός μεν μας στοιχίζουν πολύ περισσότερο, αφετέρου δε εγκυμονούν κινδύνους, καθώς, κάποια δεν έχουν καν σφραγίδα εγκεκριμένου προς χρήση προϊόντος, ή και η παρατεταμένη χρήση τους μπορεί να προκαλέσει σοβαρές βλάβες στο σμάλτο των δοντιών μας!

 

Βλάβη του σμάλτου των δοντιών.

Λεύκανση Δοντιών18

Ευαισθησία στα δόντια.


Λεύκανση Δοντιών19

Ερεθισμένα ούλα.


Λεύκανση Δοντιών20

Αλλεργική αντίδραση ή έγκαυμα.

Λεύκανση Δοντιών21

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ

Η μέθοδος λεύκανσης που ακολουθήθηκε , το υλικό που χρησιμοποιήθηκε και οι συνήθειές μας στην κατανάλωση ποτών, ροφημάτων και φαγητών καθώς και η στοματική μας υγιεινή μπορούν να επηρεάσουν την διάρκεια των αποτελεσμάτων της λεύκανσης των δοντιών μας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ

Εφόσον επιμείνετε σε μεθόδους εγκεκριμένες από τον οδοντίατρο, η λεύκανση των δοντιών σας θεωρείται ασφαλής. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τη μέθοδο που ταιριάζει στις ανάγκες σας και ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες που σας έδωσε ο οδοντίατρός σας.

Η λεύκανση δοντιών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε το χαμόγελό σας και να αισθανθείτε πιο χαρούμενοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση! Θέλουμε το αποτέλεσμα να φαίνετε και να είναι φυσικό και όχι ψεύτικο! Για καλύτερα αποτελέσματα, ανεξάρτητα από τη διαδικασία που επιλέγετε, βεβαιωθείτε ότι πραγματοποιήθηκε πρώτα έλεγχος από τον οδοντίατρο και καθαρισμός!

Λάβετε υπόψη ότι αυτά τα προϊόντα προορίζονται για φυσικά δόντια. Θα χρειαστεί να μιλήσετε στον οδοντίατρό σας για το πώς να ενοποιήσετε το χρώμα των δοντιών σας εάν έχετε εμφυτεύματα, θήκες, σφραγίσματα, γέφυρες.

Οι θεραπείες λεύκανσης των δοντιών μπορεί να μην είναι σωστό να τις ξεκινήσετε εφόσον έχετε ενεργές κοιλότητες ή κάποια οδοντιατρική εργασία σε εξέλιξη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διαθέσιμες επιλογές για το χαμόγελό σας!

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας να σας προσφέρουμε τις απαραίτητες πληροφορίες και να σας προτείνουμε την καταλληλότερη λύση για το πρόβλημά σας, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια της υγείας σας!