Ταξιαρχών 59, Κορυδαλλός

Αποκαταστάσεις σύνθετης ρητίνης

syntheti1

Οι αποκαταστάσεις σύνθετης ρητίνης είναι αυτό που πολύ απλά ονομάζουμε «λευκό σφράγισμα».

Η χρήση του αμαλγάματος  πλέον απαγορεύτηκε στις χώρες της Ευρωπαϊκής  Ένωσης και το υλικό επιλογής μας είναι η σύνθετη ρητίνη.

Αποτελεί μια λύση υγιεινή με απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, αρκεί ο οδοντίατρος να είναι εξοικειωμένος με την χρήση του υλικού και να επιλέγει πάντα επώνυμα και πιστοποιημένα προϊόντα.

Σε κάθε επίσκεψη μπορούν να πραγματοποιηθούν από ένα εως πολλά σφραγίσματα μαζί κατόπιν συνενόησης και επιθυμίας του ασθενούς. Η χρήση της τοπικής αναισθησίας διευκολύνει τον οδοντίατρο στο να επιτύχει γρηγορότερη και αποτελεσματικότερη απομάκρυνση της τερηδόνας ενώ εξασφαλίζει στον ασθενή άνεση και ασφάλεια πως δεν θα νιώσει πόνο κατά την διαδικασία.

Αν και η σύνθετη ρητίνη έχει αποκτήσει δημοτικότητα την τελευταία δεκαετία, τα λευκά σφραγίσματα αρχικά είχαν εισαχθεί στη δεκαετία του ’60. Ωστόσο εκείνη την εποχή, το υλικό δεν ήταν αρκετά ανθεκτικό με αποτέλεσμα πολλά σφραγίσματα να σπάνε ή να αποκολλούνται και αυτές οι αποτυχίες προκαλέσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα  ανασφάλεια, τόσο των ασθενών όσο και των οδοντιάτρων ως προς την ασφαλή και αποτελεσματική χρήση του.

Σήμερα, 60 χρόνια μετά και κατόπιν πληθώρας  ερευνών, δοκιμών και αλλαγών σε παγκόσμιο επίπεδο, τόσο όσων αφορά τη σύνθεσή τους , όσο και την συγκόλλησή τους, τα υλικά σύνθετης ρητίνης αποτελούν ενδεδειγμένη και απόλυτα ασφαλή επιλογή για την αποκατάσταση των τερηδονισμένων περιοχών των δοντιών.

Χρησιμοποιούμε δε πιο αισθητικά υλικά στην πρόσθια περιοχή και πιο ανθεκτικά στην οπίσθια, έτσι ώστε να αποδώσουμε την μέγιστη αισθητικότητα στα πρόσθια δόντια και την απόλυτη δύναμη για μάσηση στα οπίσθια.

 

 

MΙΧΑΛΙΑΝΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

https://michalianoudentalclinic.com

Θέλετε να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα μας;

Χαρίστε μας το email σας, για ένα λευκότερο χαμόγελο!